AZONNALI KISZÁLLÁS

Válasszon minket, nálunk nincs sorban állás. Igyekszünk a lehető leggyorsabban megoldani problémáját, lehetőség szerint még aznap kiszállunk és megszereljük az elromlott cirkófűtését.

Az üzenet küldésével elfogadja, hogy az üzenetben megadott adatokat az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 (GDPR) rendelete alapján nyilvántartjuk, azokat a törvényben meghatározott ideig őrizzük.

[]
1 Step 1
Név
Telefonszám
Üzenet
0 /
Previous
Next

Hívjon minket bizalommal!

Hagyományos, régebbi típusú cirkók, konvektorok, tűzhelyek vízmelegítők, égőfejek teljes körű javítása, karbantartása. Szükségesnek tartjuk, főleg az idősebb gázüzemű fűtőberendezések esetén az évenkénti rendszeres karbantartás elvégzését. Mivel ezek a készülékek a koruknál fogva kevesebb biztonsági elemet tartalmaznak, ezért különösen fontos szempont, hogy a berendezés mindig a maximális műszaki állapotban kezdje meg a fűtési szezont. Elsődlegesen az Önök, de mindannyiunk érdeke, hogy kizárólag biztonságos, tökéletes állapotú berendezéseket üzemeltessünk.

Hívjon minket a NONSTOP vonalunkon!

+36-30-735-61-14

Vagy kérje árajánlatunkat!

Árajánlatainkat a megkeresések számától függő gyorsasággal dolgozzuk fel, kérjük türelmét, és megértését. Kérjük, telefonszámát is adja meg, hogy szükség esetén felvehessük Önnel a kapcsolatot.